27/08/2020 27/08/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης, 27 Αυγούστου 2020, ο νέος αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού Συνταγματάρχη Λουκά Χατζημιχαήλ. Κάλεσμα Χριστοδουλίδη προς τους ομολόγους του της ΕΕ Την ίδια ώρα ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος...
27 Αυγούστου, 2020 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2020 - 22:26

Τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΦ

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΦ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης, 27 Αυγούστου 2020, ο νέος αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού Συνταγματάρχη Λουκά Χατζημιχαήλ.

Κάλεσμα Χριστοδουλίδη προς τους ομολόγους του της ΕΕ

Την ίδια ώρα ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, κάλεσε τους ομολόγους του της ΕΕ να υπερασπιστούν τις αρχές και τις αξίες της Ένωσης, έναντι των παράνομων και προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας κατά δύο κρατών μελών και των συμφερόντων της ίδιας της Ένωσης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του άτυπου Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών, στο Βερολίνο, ο Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε: «Η σημερινή συνάντηση είναι πολύ σημαντική και προσβλέπω σε μια ουσιαστική συζήτηση με τους συναδέλφους μου».

«Όπως γνωρίζετε, ένα από τα ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν είναι οι σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας, λόγω των παράνομων και προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, εναντίον δύο κρατών μελών και κατά των συμφερόντων της ΕΕ», πρόσθεσε.

Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων