24/04/2024 24/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και η Πολιτιστική Ακαδημία «Άγιος Επιφάνιος» διοργανώνουν το Ζ΄ Διεθνές Συνέδριο Κυπριακής Αγιολογίας που θα λάβει χώρα από τις 12 έως τις 15 Μαΐου 2024, στο Συνοδικό της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι. Το Συνέδριο θα εξετάσει το θέμα “Η τιμή των αγγέλων, προφητών και αποστόλων στην...
24 Απριλίου, 2024 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024 - 14:13

Z’ Διεθνές Συνέδριο Κυπριακής Αγιολογίας στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Z’ Διεθνές Συνέδριο Κυπριακής Αγιολογίας στο Παραλίμνι

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και η Πολιτιστική Ακαδημία «Άγιος Επιφάνιος» διοργανώνουν το Ζ΄ Διεθνές Συνέδριο Κυπριακής Αγιολογίας που θα λάβει χώρα από τις 12 έως τις 15 Μαΐου 2024, στο Συνοδικό της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι.

Το Συνέδριο θα εξετάσει το θέμα “Η τιμή των αγγέλων, προφητών και αποστόλων στην Κύπρο”.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Μαΐου, στις 10:30, στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως, στο Παραλίμνι.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα εγκαινιαστεί, την Κυριακή, 12 Μαΐου, στις 12:00, στον ιερό ναό – μουσείο Αγίας Άννας, στον προαύλιο χώρο της Μητροπόλεως, η έκθεση «Τόπος ευκλεής». Ιερά Μονή Αποστόλου Βαρνάβα. Ιστορία – προσφορά – προσφυγιά.

Επίσης, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, την Τρίτη, 14 Μαΐου, στις 19:00, στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως, στο Παραλίμνι, θα πραγματοποιηθεί η βιβλιοπαρουσίαση της νέας έκδοσης της Μητροπόλεως και της Ακαδημίας, με τίτλο Τα θρησκευτικά μνημεία της νέας πόλης της Αμμοχώστου, των Δρος Ανδρέα Φούλια και Δρος Χριστόδουλου Χατζηχριστοδούλου.

Πρόγραμμα Ζ’ Διεθνούς Συνεδρίου Κυπριακής Αγιολογίας 

Δηλώσεις συμμετοχής (πατήστε εδώ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων