01/12/2020 01/12/2020 Για το ουκρανικό ζήτημα μίλησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή «ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ» με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη. Ο Πανιερώτατος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσια λέγονται εις βάρος του περί «ρωσικών συμφερόντων», για την προσωπική του αγωνία να μην δημιουργηθεί σχίσμα στην Εκκλησία,...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 13:01

Ο Μητροπολίτης Κύκκου για το Ουκρανικό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κύκκου για το Ουκρανικό

Για το ουκρανικό ζήτημα μίλησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή «ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ» με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη.

Ο Πανιερώτατος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσια λέγονται εις βάρος του περί «ρωσικών συμφερόντων», για την προσωπική του αγωνία να μην δημιουργηθεί σχίσμα στην Εκκλησία, ενώ απάντησε και στους χαρακτηρισμούς του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου προς το πρόσωπό του. Σημείωσε επίσης, ότι κατ΄οικονομία θα μνημονεύει τον Αρχιεπίσκοπο όσο δεν συλλειτουργεί με τον Μητροπολίτη Επιφάνιο και δήλωσε ότι “αν συλλειτουργήσει με τον Επιφάνιο θα έχουμε κάθετο σχίσμα»

Παρακολουθήστε τη σχετική συνέντευξη

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων