24/02/2020 24/02/2020 Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, Κυριακή της Απόκρεω τελέστηκε αρχιερατικό συλλείτουργο στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου επ’ ευκαιρίας της ελεύσεως της ιεράς εικόνας μετά τιμίου λειψάνου της Αγίας Ματρώνας της Αομμάτου και Θαυματουργού, η οποία και θα παραμείνει εις διηνεκές στον ναό. Της θείας λειτουργίας προΐστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 16:05

Αρχιερατικό Συλλείτουργο για την έλευση της Αγίας Ματρώνας στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Συλλείτουργο για την έλευση της Αγίας Ματρώνας στη Λεμεσό

Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, Κυριακή της Απόκρεω τελέστηκε αρχιερατικό συλλείτουργο στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου επ’ ευκαιρίας της ελεύσεως της ιεράς εικόνας μετά τιμίου λειψάνου της Αγίας Ματρώνας της Αομμάτου και Θαυματουργού, η οποία και θα παραμείνει εις διηνεκές στον ναό.

Της θείας λειτουργίας προΐστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρμαβίρσκυ και Λάμπινσκυ, κ. Ιγνατίου.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών κ. Νίκος Αναστασίου, οι Βουλευτές Λεμεσού Γιώργος Γεωργίου και Πανίκος Λεωνίδου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας κ. Άντρος Θεοδώρου, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Άγιος Βονιφάτιος» κ. Ναταλία Μεζέντζεβα, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Προ της απολύσεως ο Θεοφιλέστατος δώρησε στο ναό δύο εικόνες μετά τιμίων λειψάνων των Αγίων Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας και Αντωνίου του Νιέφσκι.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων