21/09/2019 21/09/2019 Την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη στη δημοσιογραφική εστία για το ορατόριο «Παναγία η Μητέρα του Φωτός». Στην εν λόγω διάσκεψη παρευρέθηκαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό o Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος εκ μέρους του Μητροπολίτη Λεμεσού, o Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊας και ο Γιώργος Θεοφάνους, συνθέτης του έργου. Στη Δημοσιογραφική...
21 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2019 - 13:02

Δημοσιογραφική διάσκεψη για το Ορατόριο Παναγία η Μητέρα του Φωτός

Διαδώστε:
Δημοσιογραφική διάσκεψη για το Ορατόριο Παναγία η Μητέρα του Φωτός

Την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη στη δημοσιογραφική εστία για το ορατόριο «Παναγία η Μητέρα του Φωτός». Στην εν λόγω διάσκεψη παρευρέθηκαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό o Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος εκ μέρους του Μητροπολίτη Λεμεσού, o Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊας και ο Γιώργος Θεοφάνους, συνθέτης του έργου.

Στη Δημοσιογραφική διάσκεψη παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος και ο Έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Χαμπιαούρης.

Το ορατόριο θα παρουσιαστεί στη Λεμεσό την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στο Κηποθέατρο Λεμεσού η ώρα 7:30 μ.μ.Το έργο αποτελεί ένα σύγχρονο ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους και είναι μια συνεργασία του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» και της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων