15/04/2019 15/04/2019 Τελέστηκε στην ιερά μονή Αγίου Νικολάου των γατών της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής ηγουμένης της Μονής Κασσιανής μοναχης.Του μνημοσυνου προεστει ο πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο επί του Μνήματος της αειμνήστου Γερόντισσας, και εν συνεχεία προσεφέρθη προς όλους τους παρευρισκομένους μοναστηριακό κέρασμα εις το...
15 Απριλίου, 2019 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2019 - 11:17

Εις μνημόσυνον αιώνιον της Καθηγουμένης Κασσιανής μοναχής

Διαδώστε:
Εις μνημόσυνον αιώνιον της Καθηγουμένης Κασσιανής μοναχής
Τελέστηκε στην ιερά μονή Αγίου Νικολάου των γατών της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής ηγουμένης της Μονής Κασσιανής μοναχης.Του μνημοσυνου προεστει ο πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο επί του Μνήματος της αειμνήστου Γερόντισσας, και εν συνεχεία προσεφέρθη προς όλους τους παρευρισκομένους μοναστηριακό κέρασμα εις το αρχονταρίκι της Μονής, ευχόμενοι για την μακαρία ανάπαυση της ψυχής της εκδημησάσης προς Κύριον εναρέτου Μοναχής Κασσιανής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής  Αγίου Νικολάου των γατών.
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων