29/03/2021 29/03/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι, με τη βοήθεια του Θεού και τη μεγάλη συμβολή των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού σήμερα 29 Μαρτίου 2021 έχει πάρει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Έχει ολοκληρωθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή την οποία έλαβε και έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο Πανιερώτατος...
29 Μαρτίου, 2021 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 16:47

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο για τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Εξιτήριο από το Νοσοκομείο για τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι, με τη βοήθεια του Θεού και τη μεγάλη συμβολή των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού σήμερα 29 Μαρτίου 2021 έχει πάρει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Έχει ολοκληρωθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή την οποία έλαβε και έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο Πανιερώτατος θα παραμείνει στον μητροπολιτικό οίκο σε αυτοπεριορισμό.

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της και την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που με επιστημοσύνη και ιατρική επάρκεια προσέφεραν την πρέπουσα φροντίδα και βοήθεια στον Πανιερώτατο όπως και σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως κατά τις ημέρες της νοσηλείας του.

Ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους για τη συμπαράστασή τους και τις προσευχές τους όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του Πανιερωτάτου στο νοσοκομείο.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων