27/07/2021 27/07/2021 Την παραμονή της εορτής, στις 25 Ιουλίου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό του παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Πέρα Πέδι. Παράλληλα στον πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Γερμασόγειας, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Στην κοινότητα της Επισκοπής που τιμάται ο ναός στο όνομα της Αγίας...
27 Ιουλίου, 2021 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 14:59

Εορτή της Αγίας Παρασκευής στην Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Εορτή της Αγίας Παρασκευής στην Μητρόπολη Λεμεσού

Την παραμονή της εορτής, στις 25 Ιουλίου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό του παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Πέρα Πέδι.

Παράλληλα στον πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Γερμασόγειας, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Στην κοινότητα της Επισκοπής που τιμάται ο ναός στο όνομα της Αγίας Παρασκευής, στον Εσπερινό προϊστατο ο πανοσολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς μας Αρχιμανδρίτης Ισαάκ. Ανήμερα της εορτής προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων