11/03/2020 11/03/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι καθιερωμένες ομιλίες του Μητροπολίτου κ. Αθανασίου στις 18 και 19 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς επίσης και οι ομιλίες μετά το πέρας των Κατανυκτικών Εσπερινών. Επίσης όλες οι προγραμματισμένες ομιλίες και τα φιλανθρωπικά τσάγια των ενοριών αναστέλλονται λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν εξαγγελθεί. Σας ενημερώνουμε ότι ο...
11 Μαρτίου, 2020 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 12:20

Η Ι.Μ. Λεμεσού για τις ομιλίες του Μητρ. κ. Αθανασίου

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Λεμεσού για τις ομιλίες του Μητρ. κ. Αθανασίου

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι καθιερωμένες ομιλίες του Μητροπολίτου κ. Αθανασίου στις 18 και 19 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς επίσης και οι ομιλίες μετά το πέρας των Κατανυκτικών Εσπερινών. Επίσης όλες οι προγραμματισμένες ομιλίες και τα φιλανθρωπικά τσάγια των ενοριών αναστέλλονται λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν εξαγγελθεί.
Σας ενημερώνουμε ότι ο Ραδιοφωνικός Σταθμός εκπέμπει στην νέα συχνότητα 102,9 και μπορείτε να συνδεθείτε με αυτή. Εντός ολίγου η παλαιά συχνότητα 94,5 θα καταργηθεί. Η Συχνότητα 107,9 για την ορεινή περιοχή θα εξακολουθεί να εκπέμπει κανονικά.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας κάθε μέρα στις 5 μμ τελείται το Μέγα Απόδειπνο και κάθε Τετάρτη στις 5 το πρωί τελείται προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 6 μμ, θα τελεσθεί η ακολουθία της Β’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και Αγίου Αρτεμίου κάθε Παρασκευή κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται και δεύτερη ακολουθία των χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στις 8.30 μ.μ.
Στον Ιερό Ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης κάθε Παρασκευή η ακολουθία των Χαιρετισμών θα αρχίζει στις 9 μμ, και θα ακολουθεί αγρυπνία.
Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωσήφ του Μνήστορος την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 8 μμ, θα τελεσθεί η ακολουθία της Β’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου και θα ακολουθήσει Όρθρος και νυχτερινή Θεία Λειτουργία.
Στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καρμιώτισσας παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού κάθε Παρασκευή η ακολουθία των Χαιρετισμών θα αρχίζει στις 8 μμ. Επίσης κάθε Κυριακή πρωί τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.
Από την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου των γάτων την Κυριακή 15 Μαρτίου θα Λειτουργήσει ο Πανιερώτατος τέως Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος τέως Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος θα τελεσθεί το ετήσιο μνημόσυνο της μακαριστής Καθηγουμένης Γερόντισσας Κασσιανής.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων