15/11/2019 15/11/2019 Στον ιερό ναό Παϊσίου του αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 8 μμ, θα γίνει υποδοχή της τιμίας κάρας του αγίου μεγαλομάρτυρος Μηνά και τεμάχιο από το ιερό λείψανο του αγίου μεγαλομάρτυρος και ιαματικού Παντελεήμονος από την ιερά μονή Ζωοδόχου πηγής της νήσου Άνδρου. Τα ιερά λείψανα...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 17:34

Η Λεμεσός υποδέχεται την Τιμία Κάρα του Αγίου Μηνά

Διαδώστε:
Η Λεμεσός υποδέχεται την Τιμία Κάρα του Αγίου Μηνά

Στον ιερό ναό Παϊσίου του αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 8 μμ, θα γίνει υποδοχή της τιμίας κάρας του αγίου μεγαλομάρτυρος Μηνά και τεμάχιο από το ιερό λείψανο του αγίου μεγαλομάρτυρος και ιαματικού Παντελεήμονος από την ιερά μονή Ζωοδόχου πηγής της νήσου Άνδρου.

Τα ιερά λείψανα θα υποδεχθεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης λεμεσού, κ. Αθανάσιος, και θα ακολουθήσει αγρυπνία.

Τα ιερά λείψανα θα παραμείνουν στον ναό μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Επίσης, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 4 μμ, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ναού φιλανθρωπικό τσάι με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με θέμα: «Η Τιμή στους Αγίους». Είσοδος €8.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων