20/05/2022 20/05/2022 Στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού πραγματοποιήθηκε καλλιτεχνική εκδήλωση με τον τίτλο «Χορεύουμε για τη ζωή», στην οποία συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα της Λεμεσού, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022. Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Όμιλος «Ζήδρος», ο Πολιτιστικός Όμιλος «Νόστος» Πισσουρίου, ο Όμιλος Λαογραφικών Ερευνών Λεμεσού, ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού και ο Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος «Διόνυσος». Η εκδήλωση...
20 Μαΐου, 2022 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2022 - 18:20

Καλλιτεχνική εκδήλωση «Χορεύουμε για τη ζωή» υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Λεμεσού

Διαδώστε:
Καλλιτεχνική εκδήλωση «Χορεύουμε για τη ζωή» υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Λεμεσού

Στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού πραγματοποιήθηκε καλλιτεχνική εκδήλωση με τον τίτλο «Χορεύουμε για τη ζωή», στην οποία συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα της Λεμεσού, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Όμιλος «Ζήδρος», ο Πολιτιστικός Όμιλος «Νόστος» Πισσουρίου, ο Όμιλος Λαογραφικών Ερευνών Λεμεσού, ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού και ο Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος «Διόνυσος».

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου και τα έσοδα από αυτήν θα διατεθούν για τις ανάγκες της Θεραπευτικής Κοινότητας «Αγία Σκέπη».

Η συγκεκριμένη καλλιτεχνική εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει πριν από δύο χρόνια, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού δεν επέτρεψε την πραγματοποίησή της τότε.

Η «Αγία Σκέπη» είναι η πρώτη και μοναδική κλειστή Θεραπευτική Κοινότητα απεξάρτησης από εξαρτησιογόνες ουσίες στην Κύπρο και απευθύνεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε εφήβους χρήστες. Ξεκίνησε τη δράση της το έτος 1999 με πρωτοβουλία του τότε Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Μαχαιρά και νυν Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Φίλων «Αγίας Σκέπης», από το 1999 η Κοινότητα έχει υποδεχθεί περισσότερους από χίλιους συνανθρώπους μας χωρίς θρησκευτικές, ιδεολογικές ή κοινωνικές διακρίσεις. Ποσοστό πέραν του 75% εκείνων που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα απεξάρτησης καταφέρνουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους μακριά από τα ναρκωτικά.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Χριστοφόρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων