10/06/2022 10/06/2022 Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 9 Ιουνίου, η τελετή των θυρανοιξίων του ιερού ναού του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στην περιοχή Λαϊκής Λευκοθέας, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο. Προ της τελετής, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της εφεστίου εικόνας του ναού και στη συνέχεια τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός της εορτής του Αγίου Λουκά, χοροστατούντος...
10 Ιουνίου, 2022 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2022 - 15:28

Λεμεσός: Θυρανοίξια Ιερού Ναού Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Λευκοθέα

Διαδώστε:
Λεμεσός: Θυρανοίξια Ιερού Ναού Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Λευκοθέα

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 9 Ιουνίου, η τελετή των θυρανοιξίων του ιερού ναού του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στην περιοχή Λαϊκής Λευκοθέας, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο. Προ της τελετής, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της εφεστίου εικόνας του ναού και στη συνέχεια τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός της εορτής του Αγίου Λουκά, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Στο εξής θα τελούνται κανονικά ακολουθίες στο υπόγειο παρεκκλήσιο του υπό ανέγερση ιερού ναού, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή Λαϊκής Λευκοθέας Λεμεσού, μέχρι και την αποπεράτωση των εργασιών ανεγέρσεως του κυρίως χώρου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων