23/10/2023 23/10/2023 Την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, Στ΄ Λουκά, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αποστόλου Βαρνάβα στα Κάτω Πολεμίδια. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος μαζί με τους ιερείς και με τους εκκλησιαζόμενους πιστούς υποδέχθηκαν στην είσοδο του Ναού το ιερό εικόνισμα της Παναγίας της Παραμυθίας. Η ιερά εικόνα...
23 Οκτωβρίου, 2023 - 10:54
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2023 - 10:47

Ο Αμαθούντος Νικόλαος υποδέχθηκε την ιερά εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας

Διαδώστε:
Ο Αμαθούντος Νικόλαος υποδέχθηκε την ιερά εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας

Την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, Στ΄ Λουκά, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Αποστόλου Βαρνάβα στα Κάτω Πολεμίδια.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος μαζί με τους ιερείς και με τους εκκλησιαζόμενους πιστούς υποδέχθηκαν στην είσοδο του Ναού το ιερό εικόνισμα της Παναγίας της Παραμυθίας.

Η ιερά εικόνα έχει έρθει από την Ιερα Μονή Παναγίας Μαχαιρά. Θα παραμείνει στον ναό του Αποστόλου Βαρνάβα για τους εορτασμούς της εορτής του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου, από τις 25 Οκτωβρίου μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

Η Παναγία η Παραμυθία ενεργεί κατά ένα ιδιαίτερο τρόπο θαύματα στις ψυχές των πιστών. Παρηγορεί τους θλιβομένους, παραμυθεί τους ολιγοψύχους, παρακινεί σε μετάνοια, «πληροφορεί» τους ευχομένους.

Για την ιστορία της θαυματουργού Εικόνας πατήστε ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων