06/06/2022 06/06/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος παρέστη την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 το απόγευμα στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής και αναμνηστικής πλάκας του Θωμά Παπαδόπουλου, κτήτορα του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητας Αψιούς (1895) και μεγάλου ευεργέτη της περιοχής. Η εκδήλωση, που έγινε στην πλατεία της κοινότητας, άρχισε με Αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο Πανιερώτατος...
06 Ιουνίου, 2022 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2022 - 18:24

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στα αποκαλυπτήρια προτομής στην κοινότητα Αψιούς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στα αποκαλυπτήρια προτομής στην κοινότητα Αψιούς

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος παρέστη την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 το απόγευμα στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής και αναμνηστικής πλάκας του Θωμά Παπαδόπουλου, κτήτορα του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητας Αψιούς (1895) και μεγάλου ευεργέτη της περιοχής.

Η εκδήλωση, που έγινε στην πλατεία της κοινότητας, άρχισε με Αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού.

Τα αποκαλυπτήρια τέλεσε ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος, ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση.

Από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωριστή ήταν η παρουσία των παιδιών του Περιφερειακού Σχολείου Αψιούς – Γεράσας – Μαθηκολώνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων