02/11/2019 02/11/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Λεμεσού, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, θα τελεστούν οι πιο κάτω Ακολουθίες: Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 9:00μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη του εν Δράμα. Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 5:00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Αγίου Ευχελαίου. Την Παρασκευή...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 16:42

Πολυήμερες Ακολουθίες στη Λεμεσό επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Πολυήμερες Ακολουθίες στη Λεμεσό επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Λεμεσού, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, θα τελεστούν οι πιο κάτω Ακολουθίες:

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 9:00μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη του εν Δράμα.

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 5:00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Αγίου Ευχελαίου.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 6:00μ.μ. θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου.

Την επομένη Σάββατο 9 Νοεμβρίου, το πρωί, θα τελεσθεί Όρθρος και αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. Στις 5 :30μ.μ. της ίδιας μέρας θα τελεσθεί ο εσπερινός της Κυριακής και η παράκληση του Αγίου Νεκταρίου. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα εκτίθενται προς προσκύνηση το ιερό λείψανο και το ιερό επιμάνικο του Αγίου. Ο ναός κατά τις ημέρες τις πανηγύρεως θα παραμένει ανοικτός από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων