27/03/2021 27/03/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι η σημερινή κατάσταση της υγείας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου είναι σταθερά καλή μετά την ιατροφαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εκφράζει την ευαρέσκειά της για τις προσευχές και το ενδιαφέρον με το οποίο περιβάλλουν πολλοί άνθρωποι τον Πανιερώτατο και τον συνοδεύουν σε αυτή τη δοκιμασία...
27 Μαρτίου, 2021 - 10:18

Σταθερά καλή η υγεία του Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Σταθερά καλή η υγεία του Μητροπολίτη Λεμεσού

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι η σημερινή κατάσταση της υγείας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου είναι σταθερά καλή μετά την ιατροφαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εκφράζει την ευαρέσκειά της για τις προσευχές και το ενδιαφέρον με το οποίο περιβάλλουν πολλοί άνθρωποι τον Πανιερώτατο και τον συνοδεύουν σε αυτή τη δοκιμασία του.

Παρακαλεί όμως θερμά να μην επικοινωνούν τηλεφωνικώς με το νοσοκομείο και να ρωτούν για την κατάσταση της υγείας του Πανιερωτάτου, αλλά να περιορίζονται στις ανακοινώσεις που εκδίδει η Ιερά Μητρόπολη, για να μπορούν οι λειτουργοί υγείας να επιτελούν απρόσκοπτα τα καθήκοντά τους.

Ακόμη, επιθυμεί να πληροφορήσει ότι λόγω της πανδήμιας δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Εκ τής Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού

Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

27 Μαρτίου 2021

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων