21/10/2022 21/10/2022 Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και το Πολυδύναμο Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν την Τρίτη 1η Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Ας γίνει απόψε το τραγούδι μια ευχή». Στη συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, θα...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 16:22

Συναυλία για τα γεύματα αγάπης από την Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Συναυλία για τα γεύματα αγάπης από την Μητρόπολη Λεμεσού

Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και το Πολυδύναμο Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν την Τρίτη 1η Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Ας γίνει απόψε το τραγούδι μια ευχή».

Στη συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, θα τραγουδήσει η Τζένη Καραπατάκη παρέα με εξαίρετους μουσικούς και τη Μαέστρο Μιλτώ Κωνσταντίνου.

Η τιμή εισόδου είναι €10 και όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τα «Γεύματα Αγάπης» που προσφέρει καθημερινά η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού σε χιλιάδες άπορους φοιτητές και συνανθρώπους μας.

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων για ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων