29/07/2023 30/07/2023 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά, Αγίας Μαρίνας και Αγίου Θύρσου, στον συνοικισμό Αγίου Αθανασίου. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις διάκονο χειροτονία του π. Γεωργίου Χρίστου. Μαζί με τον Θεοφιλέστατο συλλειτούργησαν αρκετοί ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού....
29 Ιουλίου, 2023 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023 - 10:13

Χειροτονία διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Χειροτονία διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά, Αγίας Μαρίνας και Αγίου Θύρσου, στον συνοικισμό Αγίου Αθανασίου. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις διάκονο χειροτονία του π. Γεωργίου Χρίστου. Μαζί με τον Θεοφιλέστατο συλλειτούργησαν αρκετοί ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Στην Θεία Λειτουργία προσήλθαν πολλοί φίλοι και συγγένεις του νέου διακόνου για να μετέχουν προσευχόμενοι σ’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του. Ο π. Γεώργιος είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

(Φωτογραφίες: Fotokinisi)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων