16/02/2024 18/02/2024 Παρακολουθήστε σε επανάληψη την Αγρυπνία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού το βράδυ της Παρασκευής 16ης Φεβρουαρίου 2024: Στην Αγρυπνία τέθηκε σε προσκύνηση η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, την οποία κόμισε από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Εφραίμ. Η Τιμία Ζώνη...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2024 - 2:31

Αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στον Ι.Μ.Ν. Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στον Ι.Μ.Ν. Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη την Αγρυπνία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού το βράδυ της Παρασκευής 16ης Φεβρουαρίου 2024:

Στην Αγρυπνία τέθηκε σε προσκύνηση η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, την οποία κόμισε από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Εφραίμ.

Η Τιμία Ζώνη θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού σε προσκύνημα μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στις 12 το μεσημέρι.

Καθημερινά τελούνται Ιερές Ακολουθίες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων