18/02/2024 18/02/2024 Παρακολουθήστε σε επανάληψη την Ακολουθία του Όρθρου, την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Χαναναίας, 18ης Φεβρουαρίου 2024, καθώς και την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού:  Του Όρθρου και της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. ‘Εψάλλε η Ελληνική Βυζαντινή...
18 Φεβρουαρίου, 2024 - 6:10
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2024 - 22:58

Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης από τον Ι.Μ.Ν. Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης από τον Ι.Μ.Ν. Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη την Ακολουθία του Όρθρου, την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Χαναναίας, 18ης Φεβρουαρίου 2024, καθώς και την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού:

Του Όρθρου και της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

‘Εψάλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Στον Όρθρο και στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέθηκε σε προσκύνηση η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου η οποία στη συνέχεια αναχώρησε με προορισμό τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Κάτω Πάφου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων