17/12/2021 17/12/2021 Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η ομιλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου με θέμα « Ο άγιος Ιάκωβος και η σχέση του με την Παναγία και τους αγίους». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κοινότητα Ακακίου, στο πλαίσιο των τριήμερων εορτασμών προς τιμή του Αγίου Ιακώβου του με «συγχωρείτε» και θαυματουργού που διοργάνωσε...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 13:18

Γ’ Μέρος ομιλίας Μητροπολίτη Μόρφου: «Ο Άγιος Ιάκωβος και η σχέση του με την Παναγία και τους Αγίους»

Διαδώστε:
Γ’ Μέρος ομιλίας Μητροπολίτη Μόρφου: «Ο Άγιος Ιάκωβος και η σχέση του με την Παναγία και τους Αγίους»

Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η ομιλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου με θέμα « Ο άγιος Ιάκωβος και η σχέση του με την Παναγία και τους αγίους».

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κοινότητα Ακακίου, στο πλαίσιο των τριήμερων εορτασμών προς τιμή του Αγίου Ιακώβου του με «συγχωρείτε» και θαυματουργού που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου και η Ανεγερτική Επιτροπή του Προσκυνηματικού ιερού ναού του Οσίου Ιακώβου (Τσαλίκη) του «με συγχωρείτε» και Θαυματουργού από το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 έως και τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων