23/05/2020 23/05/2020 Το ετήσιο μνημόσυνο του οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη του Λεπρού τελέσθηκε κατά τη θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Μιχαήλ Συνάδων στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα (Μόρφου) τη 23η Μαίου 2020. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού αγίου Γέροντος προέστει μνημοσύνου και ομίλησε προς το ευσεβές πλήρωμα. Μεταξύ...
23 Μαΐου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2020 - 17:58

Μητροπολίτης Μόρφου: «Α, του λέω, εδώ δε γίνονται αυτά!»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Μόρφου: «Α, του λέω, εδώ δε γίνονται αυτά!»

Το ετήσιο μνημόσυνο του οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη του Λεπρού τελέσθηκε κατά τη θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Μιχαήλ Συνάδων στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα (Μόρφου) τη 23η Μαίου 2020. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού αγίου Γέροντος προέστει μνημοσύνου και ομίλησε προς το ευσεβές πλήρωμα.

Μεταξύ άλλων, ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε και στο εξής περιστατικό: «Ήρθε ένας να εξομολογηθεί. Μου λέει: Έκανα τίποτα, νομίζεις; Μια ευχή να μου διαβάσεις να πάω να κοινωνήσω. Α, του λέω, εδώ δε γίνονται αυτα! Θα ψάξεις να βρεις μία αμαρτία να πεις! Διαφορετικά, ευχή δε σου διαβάζω!».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων