04/10/2018 11/10/2018 Βάσει της επισήμου ενημερώσεως της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου, ακολουθεί το πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών και κηρυγμάτων επί των προσεχών ημερών: Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 6 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο. Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό...
04 Οκτωβρίου, 2018 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 13:36

Ι.Μ. Πάφου: Θ. Λειτουργίες και Κηρύγματα (6 – 12 Οκτωβρίου 2018)

Διαδώστε:
Ι.Μ. Πάφου: Θ. Λειτουργίες και Κηρύγματα (6 – 12 Οκτωβρίου 2018)

Βάσει της επισήμου ενημερώσεως της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου, ακολουθεί το πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών και κηρυγμάτων επί των προσεχών ημερών:

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 6 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στην Κισσούσα.

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μανδριά.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο.

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ζηναΐδος και Φιλονίλλας στην Κισσόνεργα.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στον Άγιο Θωμά.

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λεμώνα.

Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μανδριά.

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στο Κερέπι, παρά το Σκούλλι.

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Θεοσεβίου στη Φιλούσα Χρυσοχούς.

Print Friendly
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων