07/12/2023 07/12/2023 Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός παρέδωσε χθες στην Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου 45 κιλά μέλι σε συσκευασίες του ενός κιλού, 72 κιλά πλιγούρι, 50 κιλά αλεύρι και 30 βιβλία Καινής Διαθήκης με την υπογραφή του ιδίου για να δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες εν όψει των Χριστουγέννων. Εκ μέρους του προέδρου της επαρχιακής γραμματείας των πολυτέκνων Πάφου...
07 Δεκεμβρίου, 2023 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2023 - 8:54

Ο Μητροπολίτης Πάφου στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες – “Αποτελούν τους στυλοβάτες της κοινωνίας μας”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πάφου στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες – “Αποτελούν τους στυλοβάτες της κοινωνίας μας”

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός παρέδωσε χθες στην Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου 45 κιλά μέλι σε συσκευασίες του ενός κιλού, 72 κιλά πλιγούρι, 50 κιλά αλεύρι και 30 βιβλία Καινής Διαθήκης με την υπογραφή του ιδίου για να δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες εν όψει των Χριστουγέννων.

Εκ μέρους του προέδρου της επαρχιακής γραμματείας των πολυτέκνων Πάφου κ. Σάββα Κόκκινου, ο κ. Μακρής μετέφερε τις ευχαριστίες της οργάνωσης πολυτέκνων για την διαχρονική προσφορά του Μητροπολίτη Πάφου στην οργάνωση.

Από μέρους του ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικος έστειλε το μήνυμα στους πολύτεκνους ότι αποτελούν τους στυλοβάτες της κοινωνίας μας και πως προσφέρουν μεγάλο έργο στην πατρίδα και στην Ορθοδοξία μας. Κάλεσε δε τα νέα ζευγάρια να τολμήσουν να ανέβουν την σκάλα της πολυτεκνίας και η ευλογία του Θεού θα είναι ατελεύτητη.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους τους πολύτεκνους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων