02/04/2024 02/04/2024 Στη διάθεση του χριστεπώνυμου πληρώματος αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται βρίσκεται πλέον η νέα ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Πάφου (https://impaphou.org/).  Η νέα ιστοσελίδα μας είναι όμορφη, λειτουργική, φιλόξενη και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη του διαδικτύου. Σε αυτή έχει μεταφερθεί όλο το υλικό της παλαιάς ιστοσελίδας μας και καθημερινά προστίθεται νέο περιεχόμενο. Είμαστε βέβαιοι...
02 Απριλίου, 2024 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 14:23

Στη διάθεση των πιστών η νέα ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Πάφου

Διαδώστε:
Στη διάθεση των πιστών η νέα ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Πάφου

Στη διάθεση του χριστεπώνυμου πληρώματος αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται βρίσκεται πλέον η νέα ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Πάφου (https://impaphou.org/). 

Η νέα ιστοσελίδα μας είναι όμορφη, λειτουργική, φιλόξενη και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη του διαδικτύου. Σε αυτή έχει μεταφερθεί όλο το υλικό της παλαιάς ιστοσελίδας μας και καθημερινά προστίθεται νέο περιεχόμενο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επισκέπτες της σελίδας θα βρίσκουν πλέον εύκολα τις πληροφορίες που θέλουν για την Μητρόπολη μας αλλά κυρίως θα ωφελούνται πνευματικά.

“Η διάδοση του Ευαγγελίου, η Κατήχηση του πιστού λαού και η εκκλησιαστική ευταξία αποτελούν τις κύριες υποχρεώσεις του Επισκόπου. Κατά τον Απόστολο Παύλο «οὐκ ἔστιν ἡμῖν τοῖς Ἐπισκόποις καύχημα», εάν κηρύττουμε το Ευαγγέλιο, «ἀνάγκη γάρ ἡμῖν ἐπίκειται· οὐαὶ γάρ ἡμῖν ἐστιν ἐὰν μὴ εὐαγγελισώμεθα. (Κορ. Α’ 9,16). Για την επιτέλεση του έργου μας είναι ανάγκη να χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα που μας διαθέτει η εποχή μας συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, που πλέον καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος από την ζωή του σύγχρονου ανθρώπου”, αναφέρει ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός. 

“Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι κοπίασαν για το αποτέλεσμα που σήμερα απολαμβάνουμε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Πατέρες και συνεργάτες των Γραφείων της Εκκλησιαστικής Διακονίας. Όλως εξαιρέτως ευχαριστούμε τον προγραμματιστή και σχεδιαστή της ιστοσελίδας, κ. Χαράλαμπο Νεοκάζη, ο οποίος προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του εργαζόμενος με αυταπάρνηση και πέρα από τα όρια της επαγγελματικής ευσυνειδησίας. Ο Κύριός μας να ανταμείβει πολλαπλάσια και αυτόν και όλους όσοι εργάστηκαν και θα εργάζονται στο εξής για την ιστοσελίδα μας”, καταλήγει ο Πανιερώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων