23/05/2022 23/05/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δέχθηκε στη Μητρόπολή του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κύπρο. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν κληρικοί της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου. Ο Πανιερώτατος, την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο με τη συνοδεία του στους χώρους της Μητρόπολη Ταμασού. Παρόντες στη συνάντηση...
23 Μαΐου, 2022 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2022 - 17:24

Επίσκεψη Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου στη Μητρόπολη Ταμασού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δέχθηκε στη Μητρόπολή του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κύπρο. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν κληρικοί της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου.

Ο Πανιερώτατος, την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο με τη συνοδεία του στους χώρους της Μητρόπολη Ταμασού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρωτοσυγκελλεύων, ο Γενικός Αρχιερατικός και ο Αρχιδιάκονος της Μητρόπολης Ταμασού, Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μπακόπουλος, και πατήρ Ραφαήλ Μισιαούλης, αντίστοιχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων