24/05/2022 24/05/2022 Το απόγευμα της Κυριακής, 22 Μαΐου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δέχθηκε στη Μητρόπολή του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κύπρο. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν κληρικοί της Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου. Ο Πανιερώτατος ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο με τη συνοδεία του στους χώρους της Μητροπόλεως Ταμασού....
24 Μαΐου, 2022 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 9:46

Επίσκεψη Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου στη Μητρόπολη Ταμασού

Το απόγευμα της Κυριακής, 22 Μαΐου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δέχθηκε στη Μητρόπολή του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κύπρο. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν κληρικοί της Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου.

Ο Πανιερώτατος ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο με τη συνοδεία του στους χώρους της Μητροπόλεως Ταμασού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρωτοσυγκελλεύων, ο Γενικός Αρχιερατικός και ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ταμασού, Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μπακόπουλος, και πατήρ Ραφαήλ Μισιαούλης, αντίστοιχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων