12/03/2020 12/03/2020 Με οδηγίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, αναστέλλονται σ’ όλη την Μητροπολιτική Περιφέρεια μέχρι νεωτέρας, όλες οι πνευματικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, η Μητρόπολη καλεί τους πιστούς να αντιμετωπίσουν και αυτή τη δοκιμασία με ωριμότητα, περισυλλογή, πίστη και προσευχή. “Ακυρώνονται ομιλίες, συγκεντρώσεις κατηχητικών σχολείων, κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των Χριστιανικών Συνδέσμων, υποδοχές και...
12 Μαρτίου, 2020 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 18:50

Να αντιμετωπίσουμε τη δοκιμασία με πίστη καλεί η Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Να αντιμετωπίσουμε τη δοκιμασία με πίστη καλεί η Ι.Μ. Ταμασού

Με οδηγίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, αναστέλλονται σ’ όλη την Μητροπολιτική Περιφέρεια μέχρι νεωτέρας, όλες οι πνευματικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, η Μητρόπολη καλεί τους πιστούς να αντιμετωπίσουν και αυτή τη δοκιμασία με ωριμότητα, περισυλλογή, πίστη και προσευχή.

“Ακυρώνονται ομιλίες, συγκεντρώσεις κατηχητικών σχολείων, κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των Χριστιανικών Συνδέσμων, υποδοχές και οργανωμένα προσκυνήματα ιερών εικόνων, ιερών λειψάνων και λοιπών εκκλησιαστικών κειμηλίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στις περιπτώσεις ανθρώπων που αδυνατούν να προσέρχονται στους ναούς, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των ιερών ακολουθιών μέσω της τηλεοράσεως και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, όσοι εκ των ευάλωτων ομάδων, έχουν την ανάγκη συμμετοχής τους στα Μυστήρια της Ιεράς Εξομολογήσεως και της Θείας Κοινωνίας, θα έχουν την δυνατότητα να καλούν τον Ιερέα της ενορίας τους, ο οποίος θα τους επισκέπτεται στο χώρο τους. Επιπρόσθετα, ακολουθώντας τις γενικότερες οδηγίες του Κράτους για μέτρα προφύλαξης και ατομικής προστασίας, ανακοινώνουμε ότι, όλες οι προγραμματισμένες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της Μητροπόλεως αναβάλλονται, όπως Συνέδρια, μουσικές συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και άλλες. Τα πιο πάνω ανακοινώνονται μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης ευαισθησίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Τέλος, καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε και αυτή τη δοκιμασία με ωριμότητα, περισυλλογή, πίστη και προσευχή”, αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων