29/11/2023 29/11/2023 Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης υποδέχθηκε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Τουλούμη και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη, στα γραφεία του ΚΟΑ, για την υπογραφή Μνημονίου, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023. Στην υπογραφή του «Μνημονίου Συνεργασίας Για Ανάπτυξη Αθλητικών, Επιστημονικών, Ερευνητικών και Εκπαιδευτικών...
29 Νοεμβρίου, 2023 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2023 - 14:09

Ο Μητροπολίτης Ταμασού ενώνει δυνάμεις με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού ενώνει δυνάμεις με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης υποδέχθηκε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Τουλούμη και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη, στα γραφεία του ΚΟΑ, για την υπογραφή Μνημονίου, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023.

Στην υπογραφή του «Μνημονίου Συνεργασίας Για Ανάπτυξη Αθλητικών, Επιστημονικών, Ερευνητικών και Εκπαιδευτικών Συνεργειών και Δράσεων» παρέστησαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Κάλλη Χατζηιωσήφ και Σωτήρης Αδάμου και οι λειτουργοί Ανδρέας Μαρκίδης, Χάρης Φιλιππίδης και Αντιγόνη Τάμπα.

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που σας υποδεχόμαστε στον Οργανισμό με πολλή αγάπη και εκτίμηση», είπε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στον Πανιερώτατο και τους κληρικούς που τον συνόδευσαν στην υπογραφή του Μνημονίου.

«Είναι ένα σημαντικό μνημόνιο για εμάς και θεωρούμε ότι μέσω της υπογραφής αυτής μας δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσουμε τα παιδιά της περιοχής σας μέσα από το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους, αλλά και μέσα από σεμινάρια και διαλέξεις. Θα είναι ένα ‘ευλογημένο’ μνημόνιο», πρόσθεσε ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και κατέληξε: «Σας συγχαίρω για το πάθος και την αγάπη σας για τον αθλητισμό, ο οποίος βοηθά τα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν δραστηριότητες και τους κρατά μακριά από άλλες κακές συνήθειες».

Από την πλευρά του, ο Πανιερώτατος εξήγησε τους λόγους υπογραφής του Μνημονίου: «Θέλουμε να δώσουμε μία ώθηση στην ανάπτυξη των αθλητικών προγραμμάτων στην εκκλησία μας. Θεωρώ ότι ο αθλητισμός είναι από τα πιο σημαντικά εργαλεία που βοηθούν στην εξημέρωση της ανθρώπινης ψυχής. Είναι πνευματικό έργο της εκκλησίας να προωθήσει προγράμματα αθλητισμού και να δημιουργήσει υποδομές ώστε τα παιδιά να αθλούνται. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα τον Πρόεδρο Ανδρέα Μιχαηλίδη, καθώς και το ΔΣ του ΚΟΑ που μας δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σ’ αυτό το μνημόνιο, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τον αθλητισμό στην περιοχή μας».

Εις ένδειξη σεβασμού και αγάπης, ο Πανιερώτατος προσέφερε στον κ. Μιχαηλίδη το εικόνισμα του πολιούχου Αγίου της Μητροπόλεως Ταμασού, Αγίου Ηρακλειδίου. Από πλευράς του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ εξέφρασε την ευχαριστία του προσφέροντας στον Πανιερώτατο συμβολικό δώρο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων