12/01/2024 14/01/2024 Το Στρατόπεδο Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου, της Ελληνικής Δυνάμεως Κύπρου (ΕΛ.ΔΥ.Κ.), επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, συνοδευόμενος από τους Πρωτοπρεσβυτέρους Μιχαήλ Ευθυμίου, Μάριο Ιωαννίδη, Δημήτριο Δημητριάδη και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη, με την ευκαιρία της καθιερωμένης κοπής Βασιλόπιτας. Κατά την επίσκεψη αυτή ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2024 - 2:36

Ο Μητροπολίτης Ταμασού ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου

Το Στρατόπεδο Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου, της Ελληνικής Δυνάμεως Κύπρου (ΕΛ.ΔΥ.Κ.), επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, συνοδευόμενος από τους Πρωτοπρεσβυτέρους Μιχαήλ Ευθυμίου, Μάριο Ιωαννίδη, Δημήτριο Δημητριάδη και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη, με την ευκαιρία της καθιερωμένης κοπής Βασιλόπιτας.

Κατά την επίσκεψη αυτή ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να ευχηθεί στον Διοικητή, Συνταγματάρχη Παναγιώτη Κεραμιδά, και να ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Στρατοπέδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων