27/02/2024 27/02/2024 Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης, προς τιμή του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου, τελέστηκε το βράδυ της Δευτέρας, 26 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου, στο Επισκοπειό Λευκωσίας. Της Ιεράς Αγρυπνίας προέστη ο Ιερομόναχος Μάξιμος Βατοπαιδινός, ο οποίος κόμισε την Αγία Ζώνη στην Ι. Μ. Ταμασού. Τον προεστώτα λειτουργό πλαισίωναν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Διονύσιος Κοπτίδης, πρωτοσύγκελος...
27 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024 - 14:49

Πανηγυρική Αγρυπνία προς τιμή του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου στην Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Πανηγυρική Αγρυπνία προς τιμή του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου στην Ι.Μ. Ταμασού

Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης, προς τιμή του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου, τελέστηκε το βράδυ της Δευτέρας, 26 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου, στο Επισκοπειό Λευκωσίας. Της Ιεράς Αγρυπνίας προέστη ο Ιερομόναχος Μάξιμος Βατοπαιδινός, ο οποίος κόμισε την Αγία Ζώνη στην Ι. Μ. Ταμασού.

Τον προεστώτα λειτουργό πλαισίωναν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Διονύσιος Κοπτίδης, πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, Σωφρόνιος Βαρντικίδης, Παύλος Λαζόγκας (εκ της Μητροπόλεως Καστορίας), Δημητριανός Πέτσας, οι Πρωτοπρεσβύτεροι Γεώργιος Ζήνωνος, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Μαρίνος Παπαχριστοδούλου, Χρίστος Τσιοβάννου, Ανδρέας Σολωμού, οι Οικονόμοι Ανδρέας Ζορμπάς και Χρίστος Γεωργίου, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και οι Ιεροδιάκονοι Αρσένιος και Δημήτριο.

Τα ιερά αναλογία κόσμησαν οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Ηρακλειδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων