07/07/2022 07/07/2022 Με την παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, τέλεσε χθες τον αγιασμό των εγκαινίων του Κέντρου Πολίτη (ΚΕΠΟ) στην Κοινότητα της Ξυλοφάγου. Παρόντες στα εγκαίνια ήταν η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Αννίτα Δημητρίου, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννης Καρούσος, η Υφουπουργός...
07 Ιουλίου, 2022 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2022 - 8:37

Παρουσία του Νίκου Αναστασιάδη τα εγκαίνια του ΚΕΠΟ στην Ξυλοφάγου

Διαδώστε:
Παρουσία του Νίκου Αναστασιάδη τα εγκαίνια του ΚΕΠΟ στην Ξυλοφάγου

Με την παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, τέλεσε χθες τον αγιασμό των εγκαινίων του Κέντρου Πολίτη (ΚΕΠΟ) στην Κοινότητα της Ξυλοφάγου.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Αννίτα Δημητρίου, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννης Καρούσος, η Υφουπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Αναστασία Ανθούση, οι Βουλευτές εκλογικής περιφέρειας Λάρνακος κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης (ΔΗΣΥ) και κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης (ΑΚΕΛ), και εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου, κ. Μιχάλης Γιακουμή (ΔΗΠΑ), ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, κ. Θεοδόσης Τσιόλας, ο Έπαρχος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, κ. Γιώργος Κιτέος, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κ. Ανδρέας Γρηγορίου, αστυνομικοί και στρατιωτικοί εκπρόσωποι, ο κοινοτάρχης Ξυλοφάγου, κ. Γεώργιος Τάσου, και αρκετός κόσμος από την κοινότητα Ξυλοφάγου και τις γύρω περιοχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων