09/06/2023 09/06/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας επισκέφθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, την Υπουργό Υγείας της Κύπρου, Δρ Πόπη Κανάρη, με την οποία συζήτησαν διάφορα θέματα δημόσιας υγείας. Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν τον ΚΕΝΘΕΑ, του οποίου τα τελευταία 14 χρόνια προεδρεύει. Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης Ταμασού προσέφερε...
09 Ιουνίου, 2023 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 19:51

Συνάντηση του Μητροπολίτη Ταμασού με την Υπουργό Υγείας της Κύπρου

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Ταμασού με την Υπουργό Υγείας της Κύπρου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας επισκέφθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, την Υπουργό Υγείας της Κύπρου, Δρ Πόπη Κανάρη, με την οποία συζήτησαν διάφορα θέματα δημόσιας υγείας.

Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν τον ΚΕΝΘΕΑ, του οποίου τα τελευταία 14 χρόνια προεδρεύει.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης Ταμασού προσέφερε στην Υπουργό φιλοτεχνημένο παραδοσιακό κυπριακό δίσκο.

Στη συνάντηση, παρόντες ήταν εκτός από την Υπουργό, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Δρ Χριστίνα Γιαννάκη, ο Δρ Χρίστος Μηνά, Πρόεδρος της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων με δύο λειτουργούς της Αρχής, η Δρ Έλενα Ζαρούνα, επιστημονική διευθύντρια του ΚΕΝΘΕΑ και ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως, π. Ραφαήλ Μισιαούλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων