05/09/2021 06/09/2021 Με επιτυχία στέφθηκε η συναυλία αφιερωμένη στο Σταύρο Ξαρχάκο, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, 3 Σεπτεμβρίου 2021, στο ανοικτό θέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής. Στόχος της συναυλίας ήταν η στήριξη του Συνδέσμου «Μοναδικά Χαμόγελα» για να προσφερθούν στα παιδιά του Συνδέσμου καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο...
05 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 2:02

Φιλανθρωπική συναυλία για τα παιδιά στο θέατρο της Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική συναυλία για τα παιδιά στο θέατρο της Ι.Μ. Ταμασού

Με επιτυχία στέφθηκε η συναυλία αφιερωμένη στο Σταύρο Ξαρχάκο, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, 3 Σεπτεμβρίου 2021, στο ανοικτό θέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Στόχος της συναυλίας ήταν η στήριξη του Συνδέσμου «Μοναδικά Χαμόγελα» για να προσφερθούν στα παιδιά του Συνδέσμου καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ισότητα των Φύλων – Ισότητα στη ζωή» και τελούσε υπό την αιγίδα της επιτρόπου για την ισότητα των φύλων κ. Ιωσηφίνας Αντωνίου.

Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμό ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας, η Επίτροπος Ισότητας των φύλων κ. Ιωσηφίνα Αντωνίου, η κ. Μαίρη Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών, η κ. Μαρία Κούσιου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια, και η κ. Καίτη Κυριάκου, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα».

Τραγούδησαν διάφορα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου ο Δημήτριος Φανής, η Χριστιάνα Παύλου και η Έλενα Μαυρουδή.

Να αναφερθεί ότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά μικρού λεωφορείου, για τις ανάγκες των παιδιών του συνδέσμου «Μοναδικά Χαμόγελα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων