28/02/2024 28/02/2024 Η τελευταία Θεία Λειτουργία πριν την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης τελέστηκε σήμερα το πρωί από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής. Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μπακόπουλος πλαισιούμενος από τους Πανοσιολογιωτάτους Αρχιμανδρίτες Διονύσιο Κοπτίδη, Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, Βαρνάβα Κουσιάππα, Παύλο Λαζόγκα (εκ της Μητροπόλεως Καστορίας), Θεοτόκη Φαίδωνος, Δημητριανό Πέτσας,...
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024 - 15:29

Τελευταία Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στην Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Τελευταία Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στην Ι.Μ. Ταμασού

Η τελευταία Θεία Λειτουργία πριν την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης τελέστηκε σήμερα το πρωί από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μπακόπουλος πλαισιούμενος από τους Πανοσιολογιωτάτους Αρχιμανδρίτες Διονύσιο Κοπτίδη, Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, Βαρνάβα Κουσιάππα, Παύλο Λαζόγκα (εκ της Μητροπόλεως Καστορίας), Θεοτόκη Φαίδωνος, Δημητριανό Πέτσας, τους Πρωτοπρεσβύτερους Θεόδωρο Στυλιανού, Δήμο Δημοσθένους, Μάριο Νεοφύτου, Μάριο Ιωαννίδη, τον Πρεσβύτερο Ανδρέα Αλιόσιν, τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη και τον Ιεροδιάκονο Φιλούμενο.

Στο Ιερό Βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων