21/11/2022 21/11/2022 Την υποψηφιότητά του για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο εξήγγειλε και επίσημα ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας. Ο Μητροπολίτης εξήγγειλε την υποψηφιότητα του σε εκδήλωση της ομάδας στήριξής του, αναδεικνύοντας την ανάγκη εκσυχρονισμού της εκκλησίας. Σημείωσε ότι πρέπει να γίνουν τομές στην εκκλησία για να εκσυγχρονιστεί ενώ ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με το Ουκρανικό...
21 Νοεμβρίου, 2022 - 11:21

Την υποψηφιότητά του για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο εξήγγειλε ο Μητροπολίτης Ταμασού

Διαδώστε:
Την υποψηφιότητά του για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο εξήγγειλε ο Μητροπολίτης Ταμασού

Την υποψηφιότητά του για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο εξήγγειλε και επίσημα ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Ο Μητροπολίτης εξήγγειλε την υποψηφιότητα του σε εκδήλωση της ομάδας στήριξής του, αναδεικνύοντας την ανάγκη εκσυχρονισμού της εκκλησίας.

Σημείωσε ότι πρέπει να γίνουν τομές στην εκκλησία για να εκσυγχρονιστεί ενώ ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με το Ουκρανικό Αυτοκέφαλο. «Το πολύκροτο ουκρανικό ζήτημα πλέον με τον πόλεμο έχει λήξει και δεν χωρεί οπισθοδρόμηση από τις αποφάσεις του οικουμενικού θρόνου. Ανεξαρτήτως των εκλογών στην Κύπρο».

Ακόμη, παρουσίασε το όραμα του για τον ρόλο της Εκκλησίας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε «στήριξη ηλικιωμένων, νέων και παιδιών, η Εκκλησία μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Το κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής….».

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ την εξαγγελία 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων