05/05/2024 05/05/2024 Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια και με την παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε η λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως και στη συνέχεια την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό. Ο Πανιερώτατος έψαλε μαζί με το πολυπληθές εκκλησίασμα το...
05 Μαΐου, 2024 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2024 - 13:01

Το «Χριστός Ανέστη» στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Το «Χριστός Ανέστη» στη Μητρόπολη Ταμασού

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια και με την παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε η λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως και στη συνέχεια την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό.

Ο Πανιερώτατος έψαλε μαζί με το πολυπληθές εκκλησίασμα το «Χριστός Ανέστη», υπό τον ήχο των χαρμόσυνων κωδωνοκρουσιών, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης και χαράς.

Μετά την τελετή της Αναστάσεως, ο Μητροπολίτης Ταμασού ανέγνωσε το Αναστάσιμο Μήνυμα (εγκύκλιος) του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Ησαΐας απηύθυνε προς το εκκλησίασμα εγκάρδιο Αναστάσιμο χαιρετισμό, ευχόμενος Χρόνια Πολλά και Αναστάσιμα.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων