26/10/2018 26/10/2018 Τις εξελίξεις στο Κυπριακό συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο ο  Πρόεδρος της Βουλής της Μεγαλονήσου κ. Δημήτρης Συλλούρης. Ο κ. Συλλούρης επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο,  ο οποίος αναρρώνει σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο, μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Βουλής, Λουκά Φουρλά, κατά τη συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία να...
26 Οκτωβρίου, 2018 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2018 - 15:05

Συνάντηση Αρχ. Χρυσοστόμου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχ. Χρυσοστόμου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής

Τις εξελίξεις στο Κυπριακό συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο ο  Πρόεδρος της Βουλής της Μεγαλονήσου κ. Δημήτρης Συλλούρης. Ο κ. Συλλούρης επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο,  ο οποίος αναρρώνει σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο, μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Βουλής, Λουκά Φουρλά, κατά τη συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν και θέματα που αφορούν την πορεία του εθνικού μας προβλήματος και της κατάστασης που διαμορφώνεται με τις πρόσφατες εξελίξεις.

Ο κ. Συλλούρης εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχή εγχειρητική επέμβαση και την αναρρωτική πορεία του Αρχιεπισκόπου, στον οποίον ευχήθηκε «έτη πολλά, να τον έχει ο Θεός καλά για να διαποιμαίνει τον λαό της Κύπρου».
Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για τις ευχές του και του αντευχήθηκε χρόνια πολλά με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής.
Τον Πρόεδρο της Βουλής συνόδευε ο Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο Η.Β. Πρέσβης Ευριπίδης Ευρυβιάδης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων