09/12/2018 09/12/2018 Στη βεβήλωση και τη λεηλασία της Ιεράς Μονής του Αγίου Παντελεήμονα στην κατεχόμενη Μύρτου, που είχε ανακαινιστεί πρόσφατα προχώρησαν Τουρκοκύπριοι. Σύμφωνα μάλιστα με αναφορά που κάνει το κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ, εκλάπη ακόμα και η καμπάνα, βάρους 300 κιλών, γεγονός που διαπιστώθηκε ύστερα από επίσκεψη που έκαναν  κάτοικοι  της περιοχής. Εντός του ναού βεβηλώθηκαν τα πάντα....
09 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:15

Βεβήλωσαν Ιερά Μονή στα Κατεχόμενα

Διαδώστε:
Βεβήλωσαν Ιερά Μονή στα Κατεχόμενα

Στη βεβήλωση και τη λεηλασία της Ιεράς Μονής του Αγίου Παντελεήμονα στην κατεχόμενη Μύρτου, που είχε ανακαινιστεί πρόσφατα προχώρησαν Τουρκοκύπριοι.

Σύμφωνα μάλιστα με αναφορά που κάνει το κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ, εκλάπη ακόμα και η καμπάνα, βάρους 300 κιλών, γεγονός που διαπιστώθηκε ύστερα από επίσκεψη που έκαναν  κάτοικοι  της περιοχής.

Εντός του ναού βεβηλώθηκαν τα πάντα. Οι δράστες μάλιστα πέραν της φθοράς που προκάλεσαν στους τοίχους του Ναού δεν δίστασαν να γράψουν και συνθήματα στους τοίχους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων