22/12/2018 22/12/2018 Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι, αγάπης και χαράς, διοργανώθηκε κατά το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, στην αυλή της Ιεράς Μητροπόλεγως Ταμασού και Ορεινής. Πρόκειται για ένα πανηγύρι που απευθυνόταν σε μικρούς και μεγάλους και που ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής ευελπιστεί ότι θα εξελιχθεί σε θεσμό.     Σπιτάκια με χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα δώρα, εδέσματα, παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές,...
22 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2018 - 21:16

Δωρεάν μοναστηριακή σούπα στην αυλή της Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Δωρεάν μοναστηριακή σούπα στην αυλή της Ι.Μ. Ταμασού

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι, αγάπης και χαράς, διοργανώθηκε κατά το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, στην αυλή της Ιεράς Μητροπόλεγως Ταμασού και Ορεινής.

Πρόκειται για ένα πανηγύρι που απευθυνόταν σε μικρούς και μεγάλους και που ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής ευελπιστεί ότι θα εξελιχθεί σε θεσμό.

 

 

Σπιτάκια με χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα δώρα, εδέσματα, παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, ξυλοπόδαρους και πολλές άλλες εκπλήξεις επιφύλασσε η εκδήλωση στους παρευρισκόμενους.

Την παράσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίραζε δώρα σε όλα τα παιδιά.

 

 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν τη μοναστηριακή σούπα, μαγειρεμένη από τους μοναχούς της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασου και Ορεινής, όπως επίσης και ζεστό κρασί.

 

ΠΗΓΗ: city.sigmalive.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων