12/01/2019 12/01/2019 Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου, η Εκκλησιαστική Επιτροπή και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αργακίου ανακοινώνουν στους ευσεβείς χριστιανούς και ιδιαίτερα στους πρόσφυγες της κατεχόμενης κοινότητας του Αργακίου (Μόρφου), ότι την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, θα τελεστεί αρχιερατική-πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Τιμίου Προδόμου στην κατεχόμενη κοινότητά τους. Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης...
12 Ιανουαρίου, 2019 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2019 - 19:44

Θεία Λειτουργία στην κατεχόμενη κοινότητα Αργακίου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στην κατεχόμενη κοινότητα Αργακίου

Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου, η Εκκλησιαστική Επιτροπή και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αργακίου ανακοινώνουν στους ευσεβείς χριστιανούς και ιδιαίτερα στους πρόσφυγες της κατεχόμενης κοινότητας του Αργακίου (Μόρφου), ότι την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, θα τελεστεί αρχιερατική-πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Τιμίου Προδόμου στην κατεχόμενη κοινότητά τους.

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου, κ. Νεόφυτος, συμπαραστατούμενος από τον ιερό κλήρο της Μητροπόλεως.

Η Ακολουθία θα αρχίσει στις 6.15 π.μ. και θα τελειώσει γύρω στις 10.30 π.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων