05/08/2023 06/08/2023 Μέσα στο πλαίσιο των Ιερών Ακολουθιών και εορταστικών εκδηλώσεων του Ιερού Μετοχίου Αγίου Μάμαντος στην Κοκκινοτριμιθιά της επαρχίας Λευκωσίας, δόθηκε η ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Ιεροθέου Τσονάκα με τίτλο: «Περί Ψαλτικής Υμνογραφίας και Τάξεως των Ιερών Ακολουθιών Παραινέσεις» την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023. Ο Πανοσιολογιώτατος μίλησε μέσα από την δική του πλούσια εμπειρία και...
05 Αυγούστου, 2023 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2023 - 0:40

Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Τσονάκας: «Περί Ψαλτικής Υμνογραφίας και Τάξεως των Ιερών Ακολουθιών Παραινέσεις»

Διαδώστε:
Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Τσονάκας: «Περί Ψαλτικής Υμνογραφίας και Τάξεως των Ιερών Ακολουθιών Παραινέσεις»

Μέσα στο πλαίσιο των Ιερών Ακολουθιών και εορταστικών εκδηλώσεων του Ιερού Μετοχίου Αγίου Μάμαντος στην Κοκκινοτριμιθιά της επαρχίας Λευκωσίας, δόθηκε η ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Ιεροθέου Τσονάκα με τίτλο: «Περί Ψαλτικής Υμνογραφίας και Τάξεως των Ιερών Ακολουθιών Παραινέσεις» την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Ο Πανοσιολογιώτατος μίλησε μέσα από την δική του πλούσια εμπειρία και έδωσε πληθώρα παραδειγμάτων στη βάση αγιογραφικών χωρίων και χωρίων από τους Πατέρες της Εκκλησίας διανθισμένα με περιστατικά από την αγιοπνευματική και λατρευτική ζωή της Εκκλησίας.

Στο τέλος δόθηκε αρκετός χρόνος για ερωτήσεις, οι οποίες και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του θέματος έδωσαν την μορφή του διαλόγου και των ερωταποκρίσεων.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιερόθεο ο οποίος με σαφήνεια, απλότητα, ειλικρίνεια και αμεσότητα βοήθησε στην πνευματική προαγωγή του ακροατηρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων