09/12/2018 09/12/2018 Μηνύματα καταλλαγής μεταξύ των δύο κοινοτήτων και την ανάγκη εξεύρεσης μιας βιώσιμης και δίκαιης λύσης του εθνικού θέματος που ταλανίζει την πατρίδα μας εδώ και 44 χρόνια, έστειλαν σήμερα από την κατεχόμενη Αμμόχωστο εκκλησιαστικοί, πολιτειακοί φορείς αλλά και απλός κόσμος. Πέντε χρόνια από την τέλεση της πρώτης ακολουθίας στον κατεχόμενο ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού...
09 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2018 - 17:11

Λειτούργησαν στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Διαδώστε:
Λειτούργησαν στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Μηνύματα καταλλαγής μεταξύ των δύο κοινοτήτων και την ανάγκη εξεύρεσης μιας βιώσιμης και δίκαιης λύσης του εθνικού θέματος που ταλανίζει την πατρίδα μας εδώ και 44 χρόνια, έστειλαν σήμερα από την κατεχόμενη Αμμόχωστο εκκλησιαστικοί, πολιτειακοί φορείς αλλά και απλός κόσμος.

Πέντε χρόνια από την τέλεση της πρώτης ακολουθίας στον κατεχόμενο ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην εντός των τειχών πολή της Αμμοχώστου μετά από επίμονες προσπάθειες και ενέργειες, σήμερα Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, τελέστηκε για ακόμη μια φορά η Θεία Λειτουργία στον ως άνω ναό, προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

 

 

 

 

 

Ακούστε εδώ το κήρυγμα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

????????????????????????????????????

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων