09/01/2019 09/01/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου πραγματοποιεί συλλογή αρχειακού υλικού που αφορά την παλαιά και νεώτερη ιστορία της αρχαίας Μονής της Αγίας Νάπας, το οποίο και θα αποτελέσει εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα στις επιστημονικές μελέτες και προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάδειξη του σημαντικού αυτού ιστορικού μνημείου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Το υλικό αυτό μπορεί να...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2019 - 15:36

Συλλογή αρχειακού υλικού για την αρχαία Μονή της Αγίας Νάπας

Διαδώστε:
Συλλογή αρχειακού υλικού για την αρχαία Μονή της Αγίας Νάπας

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου πραγματοποιεί συλλογή αρχειακού υλικού που αφορά την παλαιά και νεώτερη ιστορία της αρχαίας Μονής της Αγίας Νάπας, το οποίο και θα αποτελέσει εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα στις επιστημονικές μελέτες και προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάδειξη του σημαντικού αυτού ιστορικού μνημείου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Το υλικό αυτό μπορεί να είναι φωτογραφίες και βίντεο είτε της μονής κτιριακά [εσωτερικά & εξωτερικά] είτε γεγονότων που έλαβαν χώρα τις τελευταίες δεκαετίες (Βαπτίσεις, Γάμους, γιορτές, κλπ) και αποτυπώνουν τόσο την εκκλησιαστική ζωή της Μονής, την δράση και προσφορά της στα κοινά (π.χ λειτουργία σχολείου, Συνεδριακού κέντρου κ.α), όσο και την κοινωνική ζωή.

Καλούμε όσους κατέχουν υλικό ή και πληροφορίες σχετικά με το πιο πάνω θέμα, όπως επικοινωνήσουν μαζί μας ηλεκτρονικά στα [email protected], [email protected], είτε τηλεφωνικά στα 23812456/457.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων