17/01/2020 17/01/2020 Την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου κ. Κύπρου Μιχαηλίδη, του Αστυνομικού Διευθυντή Αμμοχώστου Ανώτερος Αστυνόμου Α’ κ. Γεωργίου Οικονόμου, των Δημάρχων της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, Αστυνομών, Υπαστυνόμων και μελών της δύναμης και έκοψαν...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 14:59
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2020 - 14:00

Αγιασμός στην Α.Δ. Αμμοχώστου από τον Μητρ. Βασίλειο

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Α.Δ. Αμμοχώστου από τον Μητρ. Βασίλειο

Την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου κ. Κύπρου Μιχαηλίδη, του Αστυνομικού Διευθυντή Αμμοχώστου Ανώτερος Αστυνόμου Α’ κ. Γεωργίου Οικονόμου, των Δημάρχων της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, Αστυνομών, Υπαστυνόμων και μελών της δύναμης και έκοψαν την καθιερωμένη Βασιλόπιττα.

Ο Πανιερότατος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, Χρόνια πολλά, ευλογημένο το νέο έτος και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν.

Στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξής τους σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, μεταξύ των οποίων και το Ίδρυμα Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, παρέδωσε χρηματική επιταγή με ποσό που συγκεντρώθηκε από αθόρυβη και χωρίς τυμπανοκρουσίες ενέργεια της Διοίκησης, την οποία αγκάλιασαν όλα τα μέλη της δύναμης, πραγματοποιώντας συγκέντρωση χρηματικού ποσού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων