01/04/2021 01/04/2021 Με πανηγυρική δοξολογία στους ιερούς ναούς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου τιμήθηκε η επέτειος της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα ΕΟΚΑ 1955 – 59. Της επίσημης δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος στην παρουσία, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, εκπροσώπων της μαθητιώσας κοινότητας, της πολιτικής...
01 Απριλίου, 2021 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2021 - 14:17

Αμμόχωστος: «Η αυτοθυσία των αγωνιστών της ΕΟΚΑ οδοδείκτης για τη ζωή μας»

Διαδώστε:
Αμμόχωστος: «Η αυτοθυσία των αγωνιστών της ΕΟΚΑ οδοδείκτης για τη ζωή μας»

Με πανηγυρική δοξολογία στους ιερούς ναούς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου τιμήθηκε η επέτειος της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα ΕΟΚΑ 1955 – 59.

Της επίσημης δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος στην παρουσία, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, εκπροσώπων της μαθητιώσας κοινότητας, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, τοπικών φορέων, οργανισμών και συλλόγων.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κυρία Παρασκευή (Ήβη) Χατζηκωσταντή, Βοηθός Διευθύντρια του Γυμνασίου Παραλιμνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων