19/09/2019 19/09/2019 Φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται το εσωτερικό του παλαιού ναού του Αγίου Αναστασίου στην κατεχόμενη κοινότητα Περιστερώνας προ της Τουρκικής εισβολής του 1974 αναζητεί η Ιερά Μητρόπολη Αμμοχώστου με ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά αναφέρει: Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, αναζητεί φωτογραφικό υλικό προ της Τουρκικής εισβολής του 1974 στο οποίο ν΄ απεικονίζεται το εσωτερικό...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 10:40

Αναζήτηση φωτογραφιών παλαιού ναού Αγ. Αναστασίου Περιστερωνοπηγής

Διαδώστε:
Αναζήτηση φωτογραφιών παλαιού ναού Αγ. Αναστασίου Περιστερωνοπηγής

Φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται το εσωτερικό του παλαιού ναού του Αγίου Αναστασίου στην κατεχόμενη κοινότητα Περιστερώνας προ της Τουρκικής εισβολής του 1974 αναζητεί η Ιερά Μητρόπολη Αμμοχώστου με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, αναζητεί φωτογραφικό υλικό προ της Τουρκικής εισβολής του 1974 στο οποίο ν΄ απεικονίζεται το εσωτερικό και το τέμπλο (εικονοστάσι) της παλαιάς εκκλησίας του Αγίου Αναστασίου του Θαυματουργού στην κατεχόμενη σήμερα κοινότητα Περιστερώνας (Περιστερωνοπηγή) Αμμοχώστου.

Καλούμε οποιονδήποτε έχει φωτογραφίες ή άλλες πληροφορίες για το πιο πάνω, να επικοινωνήσει μαζί μας ηλεκτρονικά στα [email protected], [email protected], είτε τηλεφωνικά στα 23812456/457.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων