09/08/2021 09/08/2021 Την Κυριακή 8 Αυγούστου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στο εξωκλήσι της Παναγιώτισσας στον Πρωταρά και ανακοίνωσε την έναρξη της υπαίθριας έκθεσης φωτογραφίας με θέμα “Αρτος εκ της Γης”, την οποία διοργανώνει το Ερευνητικό Κέντρο Πολιτιστική Ακαδημία “Άγιος Επιφάνιος” της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Η...
09 Αυγούστου, 2021 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2021 - 12:37

Άνοιξε στην Αμμόχωστο η υπαίθρια Έκθεση με θέμα ”Άρτος εκ της Γης”

Διαδώστε:
Άνοιξε στην Αμμόχωστο η υπαίθρια Έκθεση με θέμα ”Άρτος εκ της Γης”

Την Κυριακή 8 Αυγούστου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στο εξωκλήσι της Παναγιώτισσας στον Πρωταρά και ανακοίνωσε την έναρξη της υπαίθριας έκθεσης φωτογραφίας με θέμα “Αρτος εκ της Γης”, την οποία διοργανώνει το Ερευνητικό Κέντρο Πολιτιστική Ακαδημία “Άγιος Επιφάνιος” της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Η Έκθεση αναφέρεται στον επιούσιο και εκκλησιαστκό άρτο και στο μαρτύριο του Αγίου Ιερομάρτυρος παπαΖαχαρία. Θα είναι ανοιχτή καθημερινά από ανατολής μέχρι δύσης ηλίου για όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Τη σύλληψη και υλοποίηση της ιδέας, είχε η εκτελεστική διευθύντρια του Ερευνητικού Κέντρου κα Χριστίνα Κάκκουρα, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων