09/12/2023 10/12/2023 Επίσημη αντιπροσωπεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλό της Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά, τον Δήμαρχο Παραλιμνίου κ. Θεόδωρο Πυρίλλη και τους κ. Τάσο Σπύρου, Ανδρέα Φλοκκά, Ρόη Ηροδότου, Τάσο Αριστοτέλους και Αναστάση Πυρίλλη, επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για τη διευθέτηση των λεπτομερειών που αφορούν στην επίσημη επίσκεψη της Αγίας Ζώνης...
09 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2023 - 2:56

Αντιπροσωπεία της Μητροπόλεως Κωνσταντίας στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία της Μητροπόλεως Κωνσταντίας στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Επίσημη αντιπροσωπεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλό της Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά, τον Δήμαρχο Παραλιμνίου κ. Θεόδωρο Πυρίλλη και τους κ. Τάσο Σπύρου, Ανδρέα Φλοκκά, Ρόη Ηροδότου, Τάσο Αριστοτέλους και Αναστάση Πυρίλλη, επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για τη διευθέτηση των λεπτομερειών που αφορούν στην επίσημη επίσκεψη της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου από τις 5 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την ευλογία της έλευσης της Αγίας Ζώνης στην Κύπρο μετά από 34 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αγία Ζώνη από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στην επαρχία Αμμοχώστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων