12/01/2022 12/01/2022 Την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 12 Ιανουαρίου 2022, ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκόπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Μεγαλόνησο αυτές τις ημέρες. Ο Μακαριώτατος και ο Σεβασμιώτατος εξέφρασαν τις ευχές τους προς τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Βασίλειο με την ευκαιρία...
12 Ιανουαρίου, 2022 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2022 - 17:41

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου-Μητροπολίτης Βελγίου στην Ι.Μ. Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Κύπρου-Μητροπολίτης Βελγίου στην Ι.Μ. Κωνσταντίας

Την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 12 Ιανουαρίου 2022, ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκόπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Μεγαλόνησο αυτές τις ημέρες.

Ο Μακαριώτατος και ο Σεβασμιώτατος εξέφρασαν τις ευχές τους προς τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Βασίλειο με την ευκαιρία των πρόσαφατων ονομαστηρίων του και του νέου έτους.

Στους υψηλούς προσκεκλημένους παρετέθη γεύμα στο οποίο παρακάθισαν επίσης οι δήμαρχοι και ο Αστυνομικός Διευθυντής της επαρχίας Αμμοχώστου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων